Skip to content

Hi, ik ben Jack de Haas, een gepassioneerde en ervaren designer. Ik houd van goede en effectieve ontwerpen.

Ik werk in een kleine, onafhankelijke grafische design studio, gebaseerd in Amsterdam. Opgericht in 2000 met een focus op webdesign, maar ik heb ook een passie voor drukwerk. Ik heb aan projecten gewerkt voor een grote variëteit aan instanties. Ik ben beschikbaar voor freelance opdrachten, en ik werk ook op contractbasis.

Ik ben gespecialiseerd in:

Banner design

Banner design

Mijn focus ligt op het maken van de meest effectieve en visueel aansprekende banners. Banners die je campagne laten slagen.

E-mail design

E-mail design

Zorg dat je opvalt in de inbox! E-mail op de juiste manier toegepast is een krachtig middel dat van veel waarde kan zijn voor zowel de verzender als de ontvanger.

WordPress

WordPress

Neem de controle over je content met het WordPress CMS. Wil jij ook indruk maken met een professioneel ontworpen WordPress website?

Landing page design

Landing page design

Wil je leads verzamelen? Wil je meer nieuwsbriefabonnees werven, of wil je meer producten verkopen? Verhoog je conversie nu!

Logo design

Logo design

Logo designs zie je overal. Het is HET herkenningspunt voor iedere organisatie. Een goed logo ontwerp is essentieel als je jezelf serieus in de markt wil zitten.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, posters, flyers, folders en wat er nog meer gedrukt kan worden.

Ik heb gewerkt voor onder meer:

Prijswinnende campagnes

2015 Selligent Award.

opel-Award

2015 Internet Advertising Competition Award.

Ik ben Google DoubleClick Studio Certified